Ledende flyttefirma i Oslo - regionen

 Vi tilpasser oss dine behov, og kan tilby både pakking og emballering, rydding, demontering og montering av møbler, utvask, visningsvask, avfallsfjerning og håndtering av dødsbo. Vi kjører både lokalt i Oslo, i tillegg til hvor som helst i landet. Vi kjører også flyttelass til og fra land i Europa 

Fyll ut volumkalkulatoren for å få det beste tilbudet. Du vil ikke finne en bedre service for pengene på markedet!

Flyttebyrå Oslo - Trygg, lokal flytting til en god pris.

  • Uansett hvilken type eiendom du flytter fra, bruker våres team  bransjestrening, sunn fornuft og riktig utstyr for å sikre et raskt og trygt trekk.
  • Vårt team kan hjelpe i alle situasjoner, hvis du flytter inn i en ny leilighet, eller flytter ut av en – uansett hvor i Oslo, ring oss.

Da kan du slutte lete nå. Flytting kan være en tung og tidkrevende jobb, men det trenger slett ikke å være slik. La oss i 123 Flytting & Transport AS , flyttehjelp i Oslo, Akershus, Viken bidra slik at jobben blir utført både raskt og problemfritt. Vi tar deg og dine behov på alvor. Din trygghet er vår høyeste prioritet, og det skal være en god opplevelse å overlater dine eiendeler til oss. Vi er et seriøst flyttebyrå, og våre medarbeidere er erfarne, skånsomme og profesjonelle.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Det er lett som 123, vi kan flytte det!

Mange tror det bare handler om å pakke ned og opp, men der tar man feil. En vellykket flytting krever ofte god planlegning og erfaring. Ofte er det mange detaljer som må på plass underveis. Når du flytter din bolig kan du overlate arbeidet helt til oss. Hos oss får du en ansvarlig flytteleder som skal planlegge din flytting sammen med deg fra starten; pakking, flyttetransport, osv. Det kan da være lurt å investere i en flytteforsikring. (Hos oss er det inkludert forsikring fra IF (flyttegodsforsikring og ansvarsforsikring, for mer detaljer spør våre konsulenter om det). Med flytteforsikring er du sikret om noe skulle skje med flyttelasset på veien mellom det gamle og det nye hjemmet.

Vi anbefaler alle å vurdere et profesjonelt flyttebyrå. Et seriøst flyttebyrå kan hjelpe deg med det aller meste. Når du har bestemt deg for en seriøs aktør, bør du sørge for å få et detaljert og skriftlig tilbud. Da er du sikret prisen du har avtalt på forhånd.

Profesjonelle flyttebyråene stiller som regel med både bære- og beskyttelsesmateriell. Når våre flyttefolkene med flyttebilene kommer, ta en gjennomgang sammen med oss, og vis gjerne hvilke gjenstander du er særlig redd for. Vi bruker kun godkjent pakkemateriale. Vi har riktig emballasje og alle esker blir registrert og merket med hvilket rom de kommer fra.
I tillegg til tar vi hånd om avfallet. Med andre ord, hjelper vi deg med det du som kunde ønsker.

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i norge fra enhver by

Sollihøgda
Drøbak
Nærsnes
Fornebu
Oslo
Drammen
Asker
Sandvika
Ski
Lillestrøm
Lierbyen
Heggedal
Vollen
Fagerstrand
Lierskogen