Pakkehjelp, la oss hjelpe deg med å bevege deg raskere

Vi planlegger ned til minste detalj slik at du får med deg alt når du skal flytte. Våre pakkere har erfaring og gode rutiner for at dine ting skal komme frem helt og trygt. Det gjelder særlig i tilfeller dersom det er snakk om internasjonal flytting, verdifulle ting og hvitevarer. Emballasjen vi benytter oss av er beregnet for flytting.

Du kan stå for en del av pakkingen selv, men vi anbefaler likevel å overlate denne jobben til våre erfarne fagfolk. Det kan spare deg for tid og mange unødvendige feil.

Det kan være en god del plass å spare på å pakke effektivt (hos 123 Flytting & Transport AS finner du de ulike alternativene du har når du skal pakke verdiene dine på en trygg, sikker og effektiv måte).

Kontakt oss for et pristilbud!

Trenger du pakkehjelp? Vi hjelper deg!

Alle som har sendt pakker for transport vet at det kreves omhyggelig planlegging for å sikre skjøre gjenstander mot å gå i stykker under frakt. Vi er klare til å hjelpe deg, enten det gjelder full pakking eller delvis pakking av flyttelasset ditt. Vi tilbyr alt som kreves for sikker pakking: esker i passende størrelse, pakketape, en forsterket glassfiber tape, bobleplast, solide trebeholdere, hjørnebeskyttelser, osv. 123 Flytting & Transport AS har spesialisert seg på forsvarlig sikring av knuselige ting. Flytteoppdrag utføres av våre høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi har lang erfaring med pakking og alt utstyr som trengs for å gjennomføre en skånsom og sikker flyttetransport.

flyttebyra oslo norge asker

Emballasje som vi bruker for pakking:

  • stretch tape, pakketape som enkelt og sikkert holder din emballasje fast og lukket tett;
  • flytteesker og kasser: garderobeesker til hengende klær, garderobeesker til klær som kan legges sammen, flytteesker eller sekker til sengetøy og bøker, osv.;
  • pakke- og beskyttelsespapir;
  • bobleplast med papir- eller porolon-instramming;
  • trebeholdere, tresker etter spesialmål;
  • kartongplater og andre pakkematerialer som oppfyller alle dine behov.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i norge fra enhver by

Sollihøgda
Drøbak
Nærsnes
Fornebu
Oslo
Drammen
Asker
Sandvika
Ski
Lillestrøm
Lierbyen
Heggedal
Vollen
Fagerstrand
Lierskogen
Call Now Button