Hjelp til flytting av Piano og Safe

Professjonell flytt av tunge gjenstander som piano og safe i Oslo.

Alle som har flyttet et piano eller safe sikkert vet det ikke lett lar seg gjøres. Safer og pianoer er enormt store og tunge, noe som gjør dem vanskelige å håndtere. Skal flyttelasset i tillegg være fra en leilighet med bare trapper, eller heis som er for liten, vil det være svært vanskelig. Det som er veldig viktig, er at de profesjonelle firmaene som utfører flyttingen av piano og safe har alle nødvendige forsikringer, i tilfelle noe går galt.

Flytting av piano og safe i Oslo

Piano eller flygel er et vanskelig og følsomt instrument som krever styrke, ømhet og riktig utstyr ved transport. Det finnes også en rekke farer ved transport av flygel eller piano. Instrumentet kan bli skadet og ustemt, er det også en stor risiko for ulykker ved håndtering av de tunge gjenstandende.
I tillegg kan gulv og vegger i eiendommen skades, noe som fører til høye renoveringskostnader. Vi fraråder deg å fra å selv flytte piano, eller leie et useriøst firma.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i norge fra enhver by

Sollihøgda
Drøbak
Nærsnes
Fornebu
Oslo
Drammen
Asker
Sandvika
Ski
Lillestrøm
Lierbyen
Heggedal
Vollen
Fagerstrand
Lierskogen
Call Now Button