Renhold for privat og bedrift

God Pris, service og kvalitet. Vi tilbyr fire forskellige vasketjenester til privat og bedrift markedet i Oslo, Bærum, Akershus, Viken og Hurum

Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring av hele leiligheten. Som oftest vasker man alt fra tak til gulv. Det kan også inkludere andre områder som ikke blir rengjort ved daglig rengjøring. Hvis du bor i et fuktig hus eller har muggsopp og råteskader i boligen, så er du utsatt for en økt risiko for symptomer på luftveissykdom, luftveisinfeksjoner, osv. Våre erfarne fagfolk fjerner dette etter kvalifiserte og anerkjente metoder. Et sunt inneklima er viktig for å skape gode boforhold. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler av høy kvalitet.  Det er trygghet i å la fagfolk ta jobben og slippe å utsette helsen for fare. Vi sørger for et rent hjem raskt og effektivt. Ved å overlate jobben til 123 Flytting & Transport AS er du sikret et høyt servicenivå og et skinnende rent resultat til en rimelig pris. Vårt mål er å være fleksible og tilstede når du trenger oss.

Husvask

Vi har erfarne folk som foretar en profesjonell utvasking av bolig eller kontor. I en hektisk hverdag er det ikke alltid at man rekker å vaske, og da kan det være godt å ha noen som tar seg av dette for deg. En omfattende vask tar ofte tid og krefter som kunne ha blitt brukt på viktigere og hyggeligere ting. Vi i 123 Flytting & Transport AS satser på kvalitet og rask utførelse.

Det første man bør sjekke, er tilbakemeldinger. Useriøse aktører finnes i alle bransjer, og det kan være greit å vite litt om firmaet før du bestiller flytting.

Vi kan hjelpe deg med å flytte rundt i norge fra enhver by

Sollihøgda
Drøbak
Nærsnes
Fornebu
Oslo
Drammen
Asker
Sandvika
Ski
Lillestrøm
Lierbyen
Heggedal
Vollen
Fagerstrand
Lierskogen