OM OSS

123 Flytting og Transport hjelper deg med din flytting i Oslo og Akershus , Vike, Hurum effektivt og rask.

Alle er klare over at flytting er en tidskrevende og stressende stund for hver og en av oss. Når en skal flytte skal man ha med seg alt det en har samlet i sitt gamle hjem. Der har du garantert mye mer enn det du er klar over, samlet opp gjennom mange år. Man må også ta seg fri fra jobb for at flyttingen ikke skal være en evigværende prosess. Og selv om du tar deg fri fra jobb, vil du garantert bruke mange fridager på å flytte. Det å flytte sliter på kroppen og man blir både fysisk og psykisk sliten. Det er mange store ting som skal flyttes på, så du vil helt sikkert være avhenging av å få hjelp av venner også. Kanskje må du til og med leie en bil eller tilhenger for å få utført jobben. Alle de tunge løftene og den tidskrevende prosessen vil gjøre deg veldig sliten når du skal på jobb dagen etter. Dette er noe du slettes ikke ønsker å oppleve. Når du skal finne noen som skal hjelpe deg med å flytte, lønner det seg både å se og høre litt rundt om hvem som har lang erfaring med flytting og gode referanser fra sine kunder. 123 Flytting og Transport har begge deler. Vi har en profesjonell flyttemannskap som tar seg godt av pakking, flytting og selv rengjøring av din gamle leilighet. Vi tilbyr gode priser, svært effektive arbeidere, sikkerhet og forsikring for dine eiendeler og møbler.

123 Flytting & transport AS

Spar deg selv, vi kan hjelpe med flytting i Oslo, Akershus, Buskerud, Viken

Du kan søke på nettet for å se hvem som er anbefalt, 123 Flytting og Transport topper listen av flytting tilbydere på www.mittanbud.no og har gjennom tiden samlet en veldig respektiv portefølje med referanser fra våres fornøyde kunder og deres erfaringer med vårt flyttebyrå. Det lønner seg å velge noen dere kan virkelig stole på flyttebyrå Oslo, Drammen og omegn 5 stjerner.

Trenger du et flyttebyrå i Oslo , Akershus, Buskerud, Viken, kan flyttebyrået 123 Flytting og Transport være den rette for deg. Hvorfor skal du la flyttebyrå 123 Flytting og Transport utføre denne jobben? Jo, de vil gi deg en smertefri opplevelse når du skal flytte til ditt nye hjem. De har et profesjonellt mannskap som vil hjelpe deg med all flytting og det som følger med. De er nøyaktige og forsiktige med dine eiendeler slik at de er i gode hender til en hver tid.

Vi har profesjonelt flytteutstyr for transport av dine gjenstander, og vi vet alle dine eiendeler er verdifulle for deg. Derfor vil dine eiendeler ivaretas godt. Du er nok sikkert bekymret når dine dyre ting skal overlates til fremmede, men 123 Flytting og Transport vil ta godt vare på disse og alltid utføre jobben profesjonelt.

De ansatte hos 123 Flytting og Transport har en god erfaring med flytting. Derfor vil alle dine verdisaker være i trygge hender hos 123 Flytting og Transport.

Hvis det er noe du lurer på eller bare ønsker å slå av en prat, så kontakt oss gjerne allerede i dag. En hyggelig samtale venter, hvor du vil bli veiledet og vi vil hjelpe deg med å gjøre akkurat din flytting trygg, ikke nøl med å ta kontakt med 123 Flytting og Transport i dag !

Flyttebyrå i Oslo til en god pris

Vi flytter for det meste i og rundt Oslo, men vi har faste flytteoppdrag over hele Norge og Europa. Per dags dato, jobber vi både for privatpersoner, bedrifter, kommuner og staten. Har du spørsmål angående flytting, rengjøring eller noen av våre andre tjenester så ta gjerne kontakt per telefon – eller send en forespørsel om pristilbud.

Call Now Button